Radio Mega palaa Oulun radiovastaanottimiin

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media palauttaa vuosina 1988-2012 toimineen Radio Megan Oulun radioasemavalikoimaan ensi viikon alussa. Radio Mega kuuluu uudella taajuudella 105,9 MHz ja nettiradiosovelluksissa sunnuntain ja maanantain välisestä yöstä alkaen. Uuden Megan juonnetut lähetykset alkavat heti maanantaiaamuna.

Radio Megan juontajina toimivat arkisin kello 7-11 Henkka Laukka ja kello 13-17 Joonas Hepola. Molemmat juontajat ovat tuttuja Oulun radionkuuntelijoille eri kanavilta. Laukka siirtyy Megaan Radio SuomiRockista. Radio Megan ohjelmapäällikkönä on Mika Kuki ja musiikkipäällikkönä Roy Aromaa.

Radio Mega välittää lähetyksissään tietoa Oulun seudun merkittävimmistä tapahtumista, ilmiöistä, urheilusta ja liikenteestä. Asema toimii samoissa tiloissa Radio Pookin kanssa.

Bauer Median edeltäjä SBS Finland Oy lakkautti Radio Megan kesällä 2012 ja toi Megan entiselle taajuudelle Radio Cityn. Bauer Media haki lupaa uudelle paikallisradiolle viime vuoden lopulla ja sai toimiluvan valtioneuvostolta.

Mediamonitori

Aiheesta muualla Mediamonitorissa: nettiradiolista, taajuuslista ja linkkilista (yksityiset radiokanavat)


Kommentit

8 vastausta artikkeliin “Radio Mega palaa Oulun radiovastaanottimiin”

 1. Toimii jo RadioPlayssä ainaki eilen jo sli 😛

 2. Tervemenoa avatar
  Tervemenoa

  Oletan suoraan kanavan olevan samaa tasoa kuin muutkin Bauerin kanavat. Panostus on varmaan luokkaa, ei saa ylittää sen ja sen kanavan suosiota eikä varsinkaan Novan. Musiikkitarjontakin varmaan toistaa itseään kuten kaikilla muillakin Bauerin kanavilla. Sori jos osuu ja uppoaa, mutta olen nyt vain sitä mieltä ettei Suomeen tarvita yhtään enempää Baueria.
  Aito paikallinen oululainen radioasema 😆

 3. Haukiputtaalta avatar
  Haukiputtaalta

  [quote name=”Tervemenoa”]Oletan suoraan kanavan olevan samaa tasoa kuin muutkin Bauerin kanavat. Panostus on varmaan luokkaa, ei saa ylittää sen ja sen kanavan suosiota eikä varsinkaan Novan. Musiikkitarjontakin varmaan toistaa itseään kuten kaikilla muillakin Bauerin kanavilla. Sori jos osuu ja uppoaa, mutta olen nyt vain sitä mieltä ettei Suomeen tarvita yhtään enempää Baueria.
  Aito paikallinen oululainen radioasema :lol:[/quote]
  Bauerilla on laaja tarjonta erilaisia kanavia. Klassista, hittejä, uutta tai vanhaa iskelmää, suomalaista rokkia, rokkiklassikoita, hip hoppia, kasarihittejä sekä ihan hyvät paikallisradiot Tampereella, Turussa, Porissa ja nyt myös Oulussa. Tekijät on paikallisia, joten mitä sen paikallisempaa kaipaat?

 4. Tervemenoa avatar
  Tervemenoa

  [quote name=”Haukiputtaalta”][quote name=”Tervemenoa”]Oletan suoraan kanavan olevan samaa tasoa kuin muutkin Bauerin kanavat. Panostus on varmaan luokkaa, ei saa ylittää sen ja sen kanavan suosiota eikä varsinkaan Novan. Musiikkitarjontakin varmaan toistaa itseään kuten kaikilla muillakin Bauerin kanavilla. Sori jos osuu ja uppoaa, mutta olen nyt vain sitä mieltä ettei Suomeen tarvita yhtään enempää Baueria.
  Aito paikallinen oululainen radioasema :lol:[/quote]
  Bauerilla on laaja tarjonta erilaisia kanavia. Klassista, hittejä, uutta tai vanhaa iskelmää, suomalaista rokkia, rokkiklassikoita, hip hoppia, kasarihittejä sekä ihan hyvät paikallisradiot Tampereella, Turussa, Porissa ja nyt myös Oulussa. Tekijät on paikallisia, joten mitä sen paikallisempaa kaipaat?[/quote]
  Kaipaan kunnon asemia, jotka panostavat sisltöihinsä eivätkä kierrätä kapeaa valikoimaa samoja biisejä vuodesta toiseen. Minulle aito suomalainen paikallisradio on kanava, joka ensinnäkin on suomalaisessa omistuksessa ja koko toiminta ja pääntävalta ja omistajan ns.pääkonttori sijaitsee samalla alueella kuin misaä alueradiota tehdään. Sori jos en pidä saksalaisen Bauerin kanavia paikallisradiokanavina.

 5. Joopajoo avatar
  Joopajoo

  [quote name=”Haukiputtaalta”][quote name=”Tervemenoa”]Oletan suoraan kanavan olevan samaa tasoa kuin muutkin Bauerin kanavat. Panostus on varmaan luokkaa, ei saa ylittää sen ja sen kanavan suosiota eikä varsinkaan Novan. Musiikkitarjontakin varmaan toistaa itseään kuten kaikilla muillakin Bauerin kanavilla. Sori jos osuu ja uppoaa, mutta olen nyt vain sitä mieltä ettei Suomeen tarvita yhtään enempää Baueria.
  Aito paikallinen oululainen radioasema :lol:[/quote]
  Bauerilla on laaja tarjonta erilaisia kanavia. Klassista, hittejä, uutta tai vanhaa iskelmää, suomalaista rokkia, rokkiklassikoita, hip hoppia, kasarihittejä sekä ihan hyvät paikallisradiot Tampereella, Turussa, Porissa ja nyt myös Oulussa. Tekijät on paikallisia, joten mitä sen paikallisempaa kaipaat?[/quote]
  Laaja tarjonta kanavia, mutta jokaisen tarjonta on kapeaa ja lähinnä isoimmat hitit soi. Miksi haluaisin kuunnella kanavia ja tukea toimijaa, jonka kanavilta en kuule nitään mitä en olisi ennen jo kuullut.

 6. Näyttää siltä että Bauerin edustajat on löytänyt tänne peukuttelemaan näitä ylistyspostauksia.

 7. Vaihtoehto avatar
  Vaihtoehto

  [quote name=”Joopajoo”][quote name=”Haukiputtaalta”][quote name=”Tervemenoa”]Oletan suoraan kanavan olevan samaa tasoa kuin muutkin Bauerin kanavat. Panostus on varmaan luokkaa, ei saa ylittää sen ja sen kanavan suosiota eikä varsinkaan Novan. Musiikkitarjontakin varmaan toistaa itseään kuten kaikilla muillakin Bauerin kanavilla. Sori jos osuu ja uppoaa, mutta olen nyt vain sitä mieltä ettei Suomeen tarvita yhtään enempää Baueria.
  Aito paikallinen oululainen radioasema :lol:[/quote]
  Bauerilla on laaja tarjonta erilaisia kanavia. Klassista, hittejä, uutta tai vanhaa iskelmää, suomalaista rokkia, rokkiklassikoita, hip hoppia, kasarihittejä sekä ihan hyvät paikallisradiot Tampereella, Turussa, Porissa ja nyt myös Oulussa. Tekijät on paikallisia, joten mitä sen paikallisempaa kaipaat?[/quote]
  Laaja tarjonta kanavia, mutta jokaisen tarjonta on kapeaa ja lähinnä isoimmat hitit soi. Miksi haluaisin kuunnella kanavia ja tukea toimijaa, jonka kanavilta en kuule nitään mitä en olisi ennen jo kuullut.[/quote]
  Kuuntelehan Radio Kalevaa. Siellä ei soi samat kappaleet kuin muilla

 8. Miksi Radio Megaa ei voi kuunnella Radio sovelluksessa.