Avainsana: taajuuslista

  • Uusi lyhytaikaisten radioiden luettelo julkaistu

    kirjoittanut

    kategoriassa

    Luettelo vuoden 2021 lyhytaikaisista radioluvista on julkaistu keskiviikkona Mediamonitorin Tietosivut-osiossa. Luetteloon kerätään tietoja vuoden aikana toimivista lyhytaikaisluvilla lähettävistä asemista. Listalla on mukana vähintään yhden watin teholla lähettävät asemat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta. Lyhytasemaluettelon tiedot on kerätty Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin radioasemaluettelosta.

  • Mediamonitorin taajuuslistat uudistuivat

    kirjoittanut

    kategoriassa

    Mediamonitori on vaihtanut taajuuslistojen formaattia käyttäjäystävällisemmäksi tuomalla mahdollisuuden aiempaa parempiin hakutoimintoihin. Vakituista lähetystoimintaa Suomessa harjoittavat radioasemat on listattu taajuuslistalle, jota on uudistettu syksyllä 2018. Myös lyhytaikaiset radioasemat sisältävä taajuuslistaus on saanut uuden ilmeen ja uusia ominaisuuksia. Sen formaatti on sama kuin varsinaisella taajuuslistalla.

  • Mediamonitorin taajuuslista muuttuu

    kirjoittanut

    kategoriassa

    Mediamonitorin taajuuslistaa uudistetaan vuoden 2015 alusta lukien. Olemme julkaisseet listalla myös lyhytaikaisilla ohjelmistoluvilla ja radioluvilla lähettävien asemien tietoja, mutta ensi vuoden alussa listalla jäävät ainoastaan Yleisradion kanavat, Suomessa lähettävät Ruotsin ja Norjan yleisradiokanavat, pitkäaikaisilla ohjelmistoluvilla lähettävät yksityiset radioasemat sekä Ahvenanmaan maakunnan hallituksen myöntämillä ohjelmistoluvilla lähettävät asemat.