Radiokanava SuomiRäp Bassoradion taajuuksille

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media on uudistanut kotimaisen rapmusiikin radiotarjontaansa käynnistämällä uuden SuomiRäp-radiokanavan Bassoradion taajuuksilla. SuomiRäp kuuluu pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa sekä Bauerin Radioplay-audiopalvelussa. Keväällä aloittaneen RÄP-radion taajuuksilla Helsingissä, Turussa ja Porvoossa pyörii musiikin seassa tiedote, jossa kehotetaan kuuntelijoita siirtymään SuomiRäpin taajuuksille.

SuomiRäp on aloittanut lähetykset maanantaiyönä. Bauer Media kertoo, että SuomiRäp-kanava on osa yhtiön syksyn mittaista kehityshanketta ja vielä syyskuussa ja loppuvuoden aikana muutakin uutta on tulossa.

SuomiRäpin juontajina aloittavat Bassoradiosta tutut äänet Ville Tanskanen ja Aleksi Korpijaakko.

Alun perin Basso Median perustama RÄP aloitti lähetykset I LUV 2 -radiokanavan tilalla maaliskuun lopulla. Basso Median radioliiketoiminnot siirtyivät Bauer Medialle huhtikuun alussa. Pian kaupan varmistumisen jälkeen Bauer Media lopetti Basso Median uuden musiikin radiokanava BOX:n lähetykset Helsingissä ja alkoi lähettää taajuudella Radio SuomiRockin ohjelmaa. RÄP ja Bassoradio jatkoivat lähetyksiä normaalisti.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Linkkilista (yksityiset radiokanavat) ja taajuuslista.

Muualla netissä: Bauer Median tiedote

Artikkelia päivitetty 14.9.2020 klo 16.30: Lisätty tietoa Bauerin kehityshankkeista sekä SuomiRäpin juontajien nimet.


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radiokanava SuomiRäp Bassoradion taajuuksille”

 1. Veikkaan avatar
  Veikkaan

  Bauerin kehityshankkeeseen lienee kuuluu ainakin KISSin korvaaminen jollain uudella kanavalla. Tai ehkä tuovat Ysärin sen taajuuksille.

 2. Timo Tulonen avatar
  Timo Tulonen

  Ostettiin vaan taajuus ja vaihdettiin formaattia. Aivan parasta Baueria, hyvä Sami Tenkanen radiokentän monipuolisuuden puolestapuhuja.

 3. Antti Makkonen avatar
  Antti Makkonen

  aika farssi uutinen bauer lähettelee suomikuraa 2 taajuudella yhtäaikaa. Ei ole tervettä tämä