Radio Pooki laajenee Etelä-Suomeen

kirjoittanut

kategoriassa

Pohjois-Pohjanmaalla, Meri-Lapissa ja Kokkolan seudulla toimiva alueellinen iskelmämusiikkikanava Radio Pooki on aloittanut lähetykset Helsingissä, Porvoossa ja Turussa. Bauer Mediaan kuuluva Radio Pooki lähettää pääkaupunkiseudun taajuudella 106,9 MHz, Porvoossa taajuudella 107,6 MHz ja Turussa taajuudella 92,2 MHz. Bauer Media on tähän asti lähettänyt taajuuksilla RÄP-radiokanavan ohjelmaa.

Radio Pookin kuuluvuusalueen laajeneminen liittyy Bauer Median syksyllä käynnistyneeseen kehityshankkeeseen, jossa yhtiö uudistaa tarjontaansa. Yhtiön uusi suomalaisen rapmusiikin erikoiskanava SuomiRäp aloitti lähetykset Bassoradion käyttämillä taajuuksilla maanantaina.

Radio Pooki on alun perin raahelainen paikallisradio, jonka lähetykset alkoivat vuonna 1989. 1990-luvun alussa Pooki laajeni Ylivieskassa ja Nivalassa toimineen Radio Fonin taajuuksille ja vuosituhannen lopulla Ouluun. Myöhemmin aseman kuuluvuusaluetta on laajennettu Kemin ja Tornion seudulle ja Kokkolaan.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Pooki laajenee Etelä-Suomeen”

 1. Mikko avatar

  Mitähän bauer meinaa tehdä Lappeenrannassa olevalla
  Taajuudella 102,1? Oisko tietoa @mediamonitori

 2. [quote name=”Mikko”]Mitähän bauer meinaa tehdä Lappeenrannassa olevalla
  Taajuudella 102,1? Oisko tietoa @mediamonitori[/quote]
  Halloota?

 3. Radio Pooki laajeni juuri äsken Lappeenrantaan ja Kotkaan.