Radiodiodilla ja Radio Hamilla lähetyksiä syyskuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Espoon Otaniemestä toimiva opiskelijaradio Radiodiodi lähettää vielä tämän viikon ajan pääkaupunkiseudun taajuudella 97,1 MHz ja netissä. Lähetykset alkoivat 31. elokuuta ja ne jatkuvat 13. syyskuuta asti. Radiodiodin piti lähettää ULA-taajuudella jo huhtikuussa, mutta koronatilanteen vaikeutettua opiskelijoiden vappujuhlintaa asema tyytyi toimimaan ainoastaan nettiradiona. Helsingissä sijaitsevassa lähettimessä on tehoa 100 wattia.

Suomen Radioamatööriliiton kesäleireiltä aika ajoin lähettävä Radio Hami palaa ääneen tällä viikolla Hankasalmella. Radio Hamin taajuus on 105,4 MHz ja lähetysteho 500 wattia. Radioamatööriliitto järjestää tänä vuonna kesäleirin sijaan valtakunnallisen syysleirin, jonka tapahtumia Radio Hami seuraa. Aurora 2020 -leiri pidetään 10.-13. syyskuuta Lomakeskus Revontulessa Hankasalmella.

Radio Hamin lähetys kuuluu myös netissä.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2020

Artikkelia päivitetty 10.9.2020 klo 19.10: Lisätty Radio Hamin nettiradion osoite.

{jcomments off}