Kaakon uuden radiokanavan nimeksi Radio Tempo

kirjoittanut

kategoriassa

Mediatalo Keskisuomalaiseen kuuluvan Kaakon Viestintä Oy:n uuden alueellisen radion nimeksi tulee Radio Tempo, kirjoittaa Kouvolan Sanomat. Nimi valikoitui nimikilpailun ja äänestyksen perusteella. Uusi radiokanava on lähettänyt musiikkia joulukuun alusta alkaen. Toimitetut lähetykset alkavat tänä keväänä.

Kouvolasta toimivan Radio Tempon päätoimittajaksi on valittu Iida Korhonen, ja asema rekrytoi parhaillaan sisällöntekijöitä. Radio Tempo kuuluu Kouvolassa (95,8 MHz), Kotkassa ja Haminassa (99,9 MHz) sekä Lappeenrannassa ja Imatralla (107,6 MHz).

Keskisuomalaisella on alueellista radiotoimintaa myös Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa ja Päijät-Hämeessä.

Mediamonitori


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *