Pori sai Radio Pookin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pookin lähetys on alkanut kuulua Porin seudulla taajuudella 107,9 MHz. Radio Pooki lähettää Nakkilasta Porin rajan tuntumasta, mutta uuden taajuuden kuuluvuusalue kattaa koko Porin seudun. Radio Pookia pyörittävä Bauer Media sai valtioneuvostolta lisätaajuuksia viime joulukuussa.

Radio Pooki laajenee Pihtiputaalle ja Kajaaniin myöhemmin tänä vuonna, sillä Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on myöntänyt Bauer Medialle lisäaikaa uusien taajuuksien käyttöönotolle. Myös Bauerin uusi Ouluun perustettava paikallisradio sai lisäaikaa lähetysten käynnistämiselle.

Traficomin ja valtioneuvoston viime vuonna myöntämät uudet toimiluvat tulee ottaa käyttöön puolen vuoden kuluessa luvan voimaantulemisesta, mutta radioyhtiöillä on mahdollisuus hakea lykkäystä taajuuksien aloitukselle.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Taajuuslista