MTV:n radiouutiset Bauerin kanaville

kirjoittanut

kategoriassa

MTV Uutiset ja Bauer Media aloittavat yhteistyön, joka tuo MTV:n tuottamat radiouutiset Bauerin radiokanaville, kertoo Bauer Media tiedotteessaan. Uutiset alkavat pyöriä muun muassa Radio Novalla, Iskelmällä, Radio Cityllä ja Radio Classicilla vuodenvaihteessa. Tähän asti Bauerin suurimmilla kanavilla on kuultu Iltalehden toimittamia radiouutisia. Yhteistyö Iltalehden kanssa päättyy ensi vuoden alkupuolella.

MTV Uutisten tekemiä lähetyksiä kuullaan vuodenvaihteesta alkaen viikon jokaisena päivänä aamusta myöhäisiltaan. Bauerin alueellisista kanavista uutisyhteistyö koskee Radio Pookia ja Radio 957:aa, joka on tähän saakka lähettänyt Aamulehden uutisia.

Bauerin yhteistyökumppanien kanavista MTV Uutisia ovat jo välittäneet Auran Aallot ja Radio Pori. Radio Nostalgia alkaa lähettää MTV Uutisia.

MTV:llä on kokemusta radiouutisten tekemisestä vuodesta 1997, jolloin sen omistama Radio Nova aloitti lähetykset. MTV:n uutistoiminta alkoi televisiossa, kun yhtiö sai luvan aloittaa uutislähetykset vuonna 1981.

Mediamonitori