Iltalehden uutiset päättyvät Bauerin kanavilla

kirjoittanut

kategoriassa

Iltalehti lopettaa Bauer Median radioille tuotettavat radiouutiset ja keskittyy oman uutistuotteen kehittämiseen ja uusiin digitaalisiin tuotteistuksiin. Radio Novalla, Iskelmällä ja Radio Nostalgiassa kuultavat Iltalehden uutiset päättyvät viimeistään helmikuun lopussa. Aiheesta kertoi Iltalehti verkkosivuillaan torstaina.

Iltalehden vastaava päätoimittaja Erja Yläjärvi kertoo, että yhteistyö Bauer Median kanssa on sujunut erinomaisesti ja uutiset ovat tuoneet toimituksen paljon uutta äänisisältöjen osaamista. Toiselle medialle tehtävät radiouutiset eivät ole kuitenkaan tukeneet tarpeeksi Iltalehden ydintuotetta eli digitaalista mediaa. Iltalehti aikoo panostaa äänisisältöihin myös jatkossa esimerkiksi podcasteina. Iltalehden toimittamat uutiset alkoivat Bauerin kanavilla lokakuussa 2017.

– Meillä on erittäin suuri valtakunnallinen tavoittavuus, ja haluamme panostaa lukijoidemme palveluun omalla alustalla entisestään, Yläjärvi kommentoi Iltalehden verkkouutisessa.

Bauer Media tiedottaa radiokanaviensa uutistuotannon toteuttamisesta lähiaikoina.

– Laadukas uutispalvelu on kanaviemme, erityisesti Radio Novan ytimessä, ja tästä tulemme pitämään huolta jatkossakin, vakuuttaa Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen Mediamonitorille.

Bauer Median omilla tai sen yhteistyökumppanien kanavilla kuullaan Iltalehden uutisten lisäksi muun muassa Aamulehden ja MTV:n tuottamia uutisia. MTV:n uutisia välittävät Auran Aallot, Radio Pori ja Radio Classic. Aamulehden uutisia on lähettänyt Radio 957.

Mediamonitori