Uudistunut Basso aloittaa syyskuun lopussa laajalla kuuluvuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media aloittaa räppiä, hiphopia ja r’n’b:tä soittavan radiokanavan lähetykset syyskuun lopussa nykyisen KISS-radion taajuuksilla. Basson kuuluvuusalue on täten laajempi kuin tämän viikon maanantaina kuopatun Bassoradion. Uuden Basson ohjelmistossa jatkuu vanhasta Bassoradiosta iltapäivälähetys Hikinen iltapäivä.

Uuden radiokanavan rakentaminen on vielä kesken, joten Bauer Media on tiedottanut toistaiseksi vain tutun iltapäivälähetyksen jatkumisesta.

– Sisällön rakentaminen on vielä hieman kesken, mutta kehitämme Basson olohuonekonseptia ja pohdimme parhaillaan, mitä muita erikoisohjelmia uudelle kanavalle tulee. Uskon, että uudesta Bassosta tulee kiinnostava kokonaisuus. Näihin valittuihin musiikkigenreihin keskittyminen ja niiden monipuolinen yhdistäminen edesauttaa sitä, että entistä useammat kuuntelijat löytävät kanavan ja viihtyvät sen parissa, sanoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen yhtiön tiedotteessa.

Uuden radiokanavan myötä räp-musiikin soittaminen lisääntyy Suomen radiotaajuuksilla, sillä Bauer lanseerasi kotimaisen räpin kanavan SuomiRäpin tällä viikolla. Kanava aloitti Bassoradion taajuuksilla pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Oulussa.

SuomiRäpin yllättävä aloitus suositun Bassoradion tilalla herätti kuuntelijoissa kummastusta ja krittiikkiä. Tenkanen myöntää, että yhtiön tiedotuslinja uuden kanavan aloituksesta ei ollut paras mahdollinen.

– On rehellistä todeta, että teimme arviointivirheen uuden kanavan lanseerauksessa ja viestinnässä ja olemme tästä pahoillamme. Meidän olisi pitänyt kertoa muutoksesta paljon laajemmin ja ennakkoon. Eniten asia harmittaa sen vuoksi, että uusi radiokanava SuomiRäp ja koko se skene, mitä se edustaa, olisi ansainnut hienomman startin. Me teemme nyt töitä sen eteen, että uusi kanava löytää ja ihastuttaa kuulijansa ja lunastaa odotukset, Tenkanen lupaa.

Mediamonitori

Aiheesta muualla: Bauer Median tiedote


Kommentit

7 vastausta artikkeliin “Uudistunut Basso aloittaa syyskuun lopussa laajalla kuuluvuudella”

 1. FredStalker avatar
  FredStalker

  Uusia taajuksia
  [url]https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/regulation/Toimilupa%20Basso%20Media%20TK22.pdf[/url]

 2. Voivoivoi avatar
  Voivoivoi

  Ei näissä muuten mitään, mutta ei jaksaisi aina uutta yksitoikkoista samoja biisejä toistavaa asemaa. Toki Rap kuulostaa hetken tuoreemmalta, mutta pian se saman kierrätys…

  Tenkanen voi pitää kanavansa minä en moisia kuuntele. Hei tehdään lähes samantyylinen kanava mut hei sillä erolla et toinen soittaa vain kotimaista ja toinen ulkomaista. Kun molemmat yhdistäis vois olla edes hieman monipuolisempi.

 3. [quote name=”FredStalker”]Uusia taajuksia
  [url]https://www.traficom.fi/sites/default/files/media/regulation/Toimilupa%20Basso%20Media%20TK22.pdf[/url][/quote]
  Tässä verkossa kuuluu nyt Pooki. Basso ei huolinut aiemmin Lappeenrannan ja Kotkan taajuuksia. Basso on tulossa toiseen, huomattavasti kattavampaan verkkoon.

 4. Taitaa näin olla Kissin taru lopussa kun Basso vvaltaa sen taajuudet

 5. Suvi.R avatar

  Joo kyllä tuo suomirap on ihan hirveä kanava saman toistoa se on täysin, Bassoradiota odotellessa ei varmaan tule Oulussa kuulumaan taajuudella 105.4mhz kuten aiemmin?

 6. oululainen avatar
  oululainen

  [quote name=”Suvi.R”]Joo kyllä tuo suomirap on ihan hirveä kanava saman toistoa se on täysin, Bassoradiota odotellessa ei varmaan tule Oulussa kuulumaan taajuudella 105.4mhz kuten aiemmin?[/quote]
  101.4 MHz tulee olemaan Oulussa.

 7. Suvi.R avatar

  [quote name=”oululainen”][quote name=”Suvi.R”]Joo kyllä tuo suomirap on ihan hirveä kanava saman toistoa se on täysin, Bassoradiota odotellessa ei varmaan tule Oulussa kuulumaan taajuudella 105.4mhz kuten aiemmin?[/quote]
  101.4 MHz tulee olemaan Oulussa.[/quote]
  Oikein paljon kiitoksia tästä…