Keskisuomalaisen ja Sanoman yhteistyöllä uusi radio Kuopioon

kirjoittanut

kategoriassa

Mediatalo Keskisuomalainen vuokraa radiotaajuuden Sanoma Medialta ja aloittaa paikallisradiolähetykset Kuopiossa vuoden 2020 aikana. Keskisuomalainen kertoo tiedotteessaan, että se aikoo panostaa radion paikallisuuteen ja samalla laajentaa paikallista tarjontaansa lehtimediasta radioon. Keskisuomalaisella on omistuksessa muun muassa Savon Sanomat.

Keskisuomalaisen ja Sanoman yhteistyö tiivistyy myös Helsingissä ja Pirkanmaalla, jossa Keskisuomalaisella on paikallisradioluvat. Keskisuomalaisen taajuuksilla alkaa kuulua Sanoman kanavista Groove FM Business. Kanava laajenee myös Vaasaan, jossa Sanomilla on sille oma toimilupa. Yhteistyötä paikallisen mainonnan myymisessä on yhtiöiden välillä myös Lahdessa, jossa Keskisuomalainen omistaa Radio Voiman ja toimiluvan myös toiselle taajuudelle. Keskisuomalainen vastaa Lahdessa Sanoman omistamien Radio Aallon ja uuden Aito Iskelmän mainosmyynnistä.

Viime viikolla Keskisuomalainen ilmoitti aloittavansa huhtikuussa paikallisradiolähetykset Jyväskylässä.

Keskisuomalaisen toimiluvat 1.1.2020 alkaen:
Jyväskylä, Tampere ja Pirkanmaa, Helsinki sekä Lahti (kaksi lupaa, joista toisella lähettää Radio Voima)
Sanoma Median toimiluvat Savossa 1.1.2020 alkaen:
Kuopio 1: Kuopio (102,0 MHz)
Savo 1: Iisalmi, Joroinen, Juva, Mikkeli, Savonlinna ja Sonkajärvi
Savo 2: Iisalmi, Kuopio, Pieksämäki, Varkaus, Mikkeli ja Savonlinna
Lisäksi valtakunnallisia ja osavaltakunnallisia lupia, joissa taajuuksia Savon alueella
 

Mediamonitori

Lisää aiheesta muualla verkossa: Sanoma Median tiedote (Groove FM Business)

Artikkelia muokattu 19.12.2019 klo 21.15: Lisätty Sanoma Median tiedote Groove FM Business -kanavasta.