Maksukanavien näkyvyysalue laajenee Digitan verkossa

kirjoittanut

kategoriassa

Maksutelevisiokanavien tarjonta antennivälitteisessä verkossa laajenee vuodenvaihteessa 85 prosentin väestöpeitosta 90 prosenttiin, kun verkko-operaattori Digita aloittaa maksukanavien lähetykset Fiskarsin, Haapaveden, Kerimäen, Kolin, Mikkelin, Pernajan, Vaasan ja Vuokatin tv-asemilta. Digitan verkossa lähettää ensi vuoden alussa 31 maksukanavaa, joista 12 on HD-tasoisia. DNA:n verkossa lähettävät maksukanavat siirtyvät Digitan jakeluun tämän vuoden lopussa.

Lähetysverkosta toiseen siirtyminen aiheuttaa lyhyen katkoksen maksu-tv-kanavissa tiistaina 31.12.2019 kello 9.50 ja mahdollisia lyhyitä katkkoksia kello 10-12. Siirron jälkeen vastaanottimiin pitää tarvittaessa tehdä kanavahaku, joskin useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti. Antennitalouksien nykyiset UHF-antennit soveltuvat maksukanavien vastaanottamiseen myös jatkossa.

Nykyiset antenni-tv-verkon maksu-tv-asiakkaat saavat tilaamansa kanavapaketit vuodenvaihteen jälkeen normaalisti ilman erillisiä toimenpiteitä. Uusien maksu-tv-asiakkaiden tulee varmistaa, että tv-vastaanotin sisältää AntennaReady HD -hyväksytyn DVB-T2-virittimen sisältävän television sekä CI+ -kortinlukijan.

Mediamonitori – Digita

Lisätietoa Digitan sivuilla: Antenni-tv-verkon kanavajärjestys

{jcomments off}