Play Radion taajuuksille mahdollisesti uusi asema

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereen seudulla, Sata-Hämeessä ja Kankaanpään ympäristössä toimivan Play Radion taajuuksilla ja nettiradiossa on kuultu loppuviikon ajan tiedotetta, jossa kerrotaan Radio Cityn taajuuden vaihtumisesta ja marraskuun alussa aloittavasta uudesta radioasemasta. Tiedotteen taustalla soi lyhyitä näytteitä Eppu Normaalin kappaleista. Elonmerkkejä on havaittu myös vuonna 2012 Radio Cityksi muuttuneen Radio 957:n Facebook-sivuilla, joille on ilmestynyt päivityksiä viime perjantaista alkaen.

Play Radion ja Radio Cityn omistaja Bauer Media sai Viesintävirastolta syyskuussa luvan vaihtaa Playn ja Cityn taajuuksia Näsinneulan lähetysasemalla. Taajuusvaihto toteutettiin perjantaina 27.10., joten Radio City Tampere kuuluu nyt taajuudella 88,7 MHz. Play Radion taajuudeksi vaihtui Cityltä vapautunut 95,7 MHz.

Viestintävitasto hyväksyi myös Bauer Median jättämän muutoshakemuksen Play Radion ohjelmistolupaan. Aiempi toimilupa sisälsi vaatimuksen kanavan ohjelmiston suuntaamisesta lapsille ja nuorille sekä näiden perheille. Tästä vaatimuksesta luovuttiin päivitetyssä ohjelmistoluvassa.

Play Radio on lähettänyt tauotonta, lähinnä nuorten suosimaa musiikkia toukokuusta 2014 alkaen. Tampereen lisäksi kanava on kuulunut Hämeenkyrössä taajuudella 94,5 MHz, Parkanossa taajuudella 90,3 MHz ja Kankaanpäässä taajuudella 92,4 MHz.

Mediamonitori