Play Radio ja Radio City vaihtavat taajuuksia Tampereella

kirjoittanut

kategoriassa

Viestintävirasto on hyväksynyt Bauer Media Oy:n hakemuksen radiotoimilupien ja taajuuksien muuttamisesta Pirkanmaalla. Lapsille ja nuorille sekä perheille suunnatun Play Radion Tampereen taajuus 88,7 MHz siirtyy Radio Cityn taajuuskokonaisuuteen. Radio Cityn Tampereen keskustan taajuus 95,7 MHz siirtyy puolestaan Play Radion kokonaisuuteen. Viestintävirasto muutti samalla Playn ohjelmistolupaa poistamalla kanavan kohderyhmää koskevat sisältörajoitukset.

Play Radion luvasta poistettiin maininta, jossa kanavan ohjelmiston tulee koostua lasten ja perheiden puheenaiheista sekä koko perhettä kiinnostavasta ohjelmasta ja tähän liittyvästä musiikkisisällöstä. Tampereella, Hämeenkyrössä, Parkanossa ja Kankaanpäässä toimiva radiokanava sai valtioneuvostolta ohjelmistoluvan neljä vuotta sitten.

Radio City jatkaa osavaltakunnallisia ja alueellisia lähetyksiä Tampereen Näsinneulasta taajuudella 88,7 MHz. Kanavan muut lähettimet Pirkanmaalla sijaitsevat Tampereen Teiskossa, Valkeakoskella, Sastamalassa, Ikaalisissa ja Ruovedellä. Bauer Median muita kanavia alueella ovat Radio Nova, Iskelmä, Kiss ja Suomirock, jonka lähetin on Ylöjärvellä.

Viestintävirasto teki päätöksen toimilupien muuttamisesta 29.9. ja julkaisi päätöksen 5.10.2017.

Mediamonitori – Viestintävirasto

Aiheesta muualla: Viestintäviraston päätös ohjelmistoluvan muuttamisesta