Play tarjoaa hitit lapsille ja teineille

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi lapsille ja varhaisteineille suunnattu radiokanava aloittaa lähetykset toukokuussa Pirkanmaalla. SBS Discovery Radio Oy:n uuden kanavan nimi on Play ja se soittaa 9-14-vuotiaille suunnattua hittimusiikkia. Lähetykset alkavat maanantaina 19. toukokuuta ja ne kuuluvat Tampereen, Hämeenkyrön, Parkanon ja Kankaanpään ympäristössä.

Radiokanavan formaatti valikoitui tutkimustulosten perusteella, kerrotaan SBS:n tiedotteessa.

– Saimme alueelle toimiluvan viime vuonna ja tutkimme useita kiinnostavia vaihtoehtoja uuden kanavan formaatiksi. Tutkimuksemme paljastavat, että kohderyhmä ei ole kiinnostunut kuulemaan vaikkapa lastenlauluja tai -satuja, vaan tämän päivän kuumimpia hittejä, avaa ideaa SBS Discoveryn sisältöjohtaja Johannes Saukko.

SBS:stä vakuutellaan, että paikallisia lapsia ja varhaisnuoria kuullaan uuden kanavan sisältöä kehitettäessä.

– Suunnitelmissamme on kysyä paikallisilta koululaisilta heidän mielipiteitään musiikista ja radiosta. Play tulee olemaan turvallista kuunneltavaa myös kohderyhmämme nuorimmille. Soitamme artisteja kuten Robin, Isac Elliot ja One Direction, kertoo Saukko.

Play tulee kuulumaan Tampereella taajuudella 88,7 MHz, Hämeenkyrössä 94,5 MHz, Parkanossa 90,3 MHz ja Satakunnan puolella Kankaanpäässä 92,4 MHz.

Mediamonitori