Yhdysvaltalaisomistaja etsii Love FM:lle ostajaa

kirjoittanut

kategoriassa

Tampereen seudulla kuuluva radiokanava Love FM on päätymässä myyntiin, sillä aseman omistava yhdysvaltalainen Trammell Brady Ford III etsii ostajakandidaatteja Suomesta. Radiokanava on toiminut noin vuoden ajan Nokialla taajuudella 95,3 MHz. Asema on lähettänyt pääasiassa tauotonta musiikkia sekä myynyt ohjelma-aikaa hengelliselle radioasemalle.

Mediamonitoriin yhteyttä ottanut Brady Ford vahvistaa, että aseman laitteistot ja toimilupa ovat myynnissä. Fordin mukaan radiokanava ei ole tällä hetkellä tappiollinen tai tuota voittoa.

Love FM sai Viestintävirastolta ohjelmistoluvan syksyllä 2015. Love FM:lle myönnettiin taajuudet myös Jyväskylään, Kuopioon ja Ouluun, mutta asema luopui näistä taajuuksista Viestintäviraston suostumuksella. Kesällä 2016 radiokanava sai valtakunnallista huomiota, kun sen ohjelmistossa lähetettiin Venäjää myötäileviä uutisvälähdyksiä. Viime talvena taajuudella kuultiin Radio Patmoksen lähetyksiä. Helmikuussa valtioneuvosto teki ennakkopäätöksen, jossa se kielsi Fordia myymästä asemaa dosentti Johan Bäckmanille.

Love FM:n lähetin on Nokialla Telian omistamassa mastossa. Samasta antennista lähettää myös Järviradio.

Mediamonitori