Juhannusjuhlien hengelliset radioasemat aloittavat lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Keuruulla juhannuksena lähettävä Radio Gospel on aloittanut lähetykset taajuudella 95,7 MHz ja netissä. Lähetykset jatkuvat sunnuntain alkuiltapäivään asti. Radio Gospel toimii Suomen helluntaiherätyksen kokous- ja konferenssikeskuksesta 300 watin teholla.

Muonion seurakunnan tapahtumaradio Tunturien kirkko aktivoituu juhannuksena taajuudella 89,3 MHz. Asema lähettää ohjelmaa 23.-25.6. järjestettäviltä juhannusseuroilta. Asemalla on lähetyksiä myös heinäkuussa. Tehoa lähettimessä on 300 wattia.

Jumalanpalveluksia lähettäviin pienitehoisiin radioasemiin voi tutustua Kuusankoskella ja Kalajoella. Kouvolan seurakuntayhtymän radiolupa on voimassa joulukuun 2017 puoliväliin. Lähetystaajuus jumalanpalveluspäivinä on 99,0 MHz ja lähetystehoa on ainoastaan yksi watti. Kalajoen kirkon jumalanpalvelukset kuuluvat 30 watin teholla taajuudella 98,0 MHz. Aseman lupa on voimassa 12.7. saakka.

Jehovan todistajien aluekonventteja lähetetään Tampereella taajuudella 107,1 MHz ja Oulussa taajuudella 91,6 MHz. Lähetykset kuuluvat tapahtuma-alueen lähimaastossa, sillä lähetystehot ovat 5-10 wattia. Helsingissä Jehovan todistajilla on kaksi taajuutta, joilla se lähettää aluekonventin ohjelmaa. Taajuuden 105,0 MHz suurin sallittu teho on 10 wattia ja taajuuden 97,1 MHz kaksi wattia.

Mediamonitori

Lisätietoa tapahtumaradioista: Lyhytaikaiset radiot vuonna 2017

Päivitys 23.6.2017 klo 11.00: Lisätty tieto Jehovan todistajien Helsingin taajuuksista (muuttuneet lupa-ajat).

{jcomments off}