Radio Patmos jatkaa Love FM:n taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Patmoksen lähetykset jatkuvat Pirkanmaalla, vaikka radioaseman kolmen kuukauden pituinen lyhytaikaislupa päättyy vuodenvaihteessa. Patmosta voi tästä päivästä alkaen kuulla Tampereen seudulla Love FM:n taajuudella 95,3 MHz. Helsingissä Patmos jatkaa Järviradion Monikulttuuri-puheradion taajuudella 105,8 MHz kuusi tuntia päivässä 9. tammikuuta alkaen.

Patmoksella on kymmenen vakituisella luvalla toimivaa taajuutta sekä vuodenvaihteeseen jatkuvat lyhytaikaiset luvat 14 taajuudella. Helsingissä ja Tampereella asemalla ei ole pitkäaikaista radiolupaa, joten uuden järjestelyn ansiosta lähetys kuuluu ainakin osan päivästä näissä kaupungeissa. Patmos kertoo nettisivuillaan, että Tampereella lähetys kuuluu uudella taajuudella kokoaikaisesti, mutta Helsingissä Järviradion puhekanavan kautta lähetystä voi kuunnella arkisin kello 8-9 ja 18-23 sekä viikonloppuisin kello 18-24.

Love FM Oy:llä on ohjelmistolupa Nokian taajuudelle, mutta Mediamonitorin lukuisista lähteistä saamien tietojen mukaan asema on ollut syksyn 2016 aikana ajoittain pois aalloilta. Myös muita pitkiä lähetyskatkoksia on ollut. Love FM sai viime kesänä runsaasti huomiota Venäjän politiikkaa myötäilleistä ohjelmistaan. Kesän jälkeen kanavalta on kuultu lähinnä tauotonta musiikkia.

Patmos Lähetyssäätiö sai ohjelmistoluvan viime keväänä. Vakituiset lähetykset kymmenellä ULA-taajuudella Patmos aloitti lokakuun alussa. Aiemmin asema oli toiminut lyhytaikaisilla radioluvilla ja nettiradiona.

Mediamonitori


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Radio Patmos jatkaa Love FM:n taajuudella”

  1. Käsittämätöntä, että Järviradio antaa tilaa noinkin vastenmieliselle uskonnolliselle propagandaradiolle.

  2. Martti avatar

    Kappas. Love Fm on (oli) Kremlin johdannainen ja nyt Johan Bäckman on kiinnostunut siitä. Mikähän on Patmoksen kytkös? Ainakin heillä epäillään olevan amerikkalaisia rahoittajia. Onkohan tässä nyt jokin ilmentymä, joka tuli vihdoin esille? Vai onko se Patmoksen ulkomainen amerikkalainen rahoittaja joku muu? Esim. Samaritans Pursen Franklin Graham.