Neloselta ja Mediatakojilta uusi radiokanava

kirjoittanut

kategoriassa

Nelonen Media ja Mediatakojat Oy aloittavat yhteistyön ja perustavat Suomeen uuden valtakunnallisen radiokanavan. Yhtiöt alkavat samalla kehittää alueellista ja valtakunnallista radioliiketoimintaa. Uudelle kohderyhmälle suunnattu radiokanava aloittaa lähetykset lähikuukausien aikana.

Radiokanavalla on yhtiöiden julkaiseman tiedotteen mukaan vahva paikallinen henki. Sanoma Media Finlandin  mediamyynti vastaa kanavan valtakunnallisesta ja pääkaupunkiseudun mainonnasta. Porilaistaustaisen Mediatakojien vastuulla tulee olemaan alueellinen mainosmyynti pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Sanoma-konserniin kuuluvalla Nelonen Medialla on neljä valtakunnallista radiokanavaa eli Radio Suomipop, Radio Rock, Radio Aalto ja Loop sekä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla kuuluvat Metro Helsinki ja Groove FM.

Mediatakojat omistaa paikalliset radiokanavat Radio Porin, Radio Kompassin Jyväskylässä, Radio Kuopion ja Radio Mikkelin sekä Radio Melodian Porissa ja Jyväskylässä. Yhtiöllä on lisäksi kaksi paikallisradiolupaa Pori-Rauma-alueelle ja Tampereelle. Mediatakojat sai viime vuoden lopulla uusia toimilupia eri puolille Suomea. Tuorein lupa yhtiölle tuli tämän viikon torstaina, jolloin valtioneuvosto myönsi ohjelmistoluvan Lahteen.

Mediatakojien toimitusjohtajan Sampsa Jolman mukaan yhteistyö Nelonen Median kanssa ei vaikuta jo olemassa oleviin paikallisradioihin tai Porin ja Rauman sekä Tampereen suunnitteluvaiheessa oleviin paikallisasemiin.

Uuden valtakunnallisesti toteutettavan aseman nimi esiintyy viranomaisten julkaisemilla taajuuslistoilla työnimellä Radio Melodia. Nelonen Media ja Mediatakojat tiedottavat uuden kanavan nimestä ja ohjelmasisällöstä kevään aikana.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Neloselta ja Mediatakojilta uusi radiokanava”

  1. Santtu avatar

    Hyvä. 😀