Radio Dei aloitti Vaasassa

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Dein kuuluvuus on vahvistunut Vaasan keskustan lähialueella uuden lähettimen ansiosta. Radio Dei lähettää uudella Vaasan taajuudella 98,8 MHz sekä valtakunnallista että alueellista ohjelmaa. Aluelähetyksiä tuotetaan Seinäjoen studiossa maanantaisin ja perjantaisin. Lisäksi sunnuntain aamupäivässä välitetään jumalanpalveluksia Pohjanmaan alueelta. Asiasta uutisoi Seurakuntalainen.fi.

Radio Dein taustayhtiö Kristillinen Media Oy sai loppuvuodesta 2015 Viestintävirastolta ja valtioneuvostolta toimiluvat Sotkamoon, Kokkolaan ja Vaasaan. Sotkamon lähetin aloitti jo joulukuussa ja Vaasa huhtikuussa. Kokkolan lähetin otetaan käyttöön vasta syyskuussa.

– Joudumme teknisten syiden vuoksi vaihtamaan taajuutta, ja siksi aloitamme Kokkolassa vasta syyskuussa. Siis Kruunypyystähän jo lähetämme ja se kyllä kuuluu Kokkolassa, mutta tällä (Kokkolan) taajuudella parannetaan kuuluvuutta keskustassa, kertoo toimitusjohtaja Kirsi Rostamo.

Mediamonitori