TS-Yhtymän radiot siirtymässä Mediatakojille

kirjoittanut

kategoriassa

Turkulainen mediatalo TS-Yhtymä on myymässä Turun Paikallisradio Oy:n ja Salon Alueradio Oy:n osake-enemmistön Porissa toimivalle Mediatakojat Oy:lle. Mediatakojat omistaa tällä hetkellä Radio Mikkelin, Radio Kuopion, Radio Porin sekä jyväskylässä kuuluvan Radio Kompassin. Lisäksi yritys omistaa Radio Melodian toimiluvan Porissa ja Jyväskylässä. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

Turun Paikallisradio puolestaan omistaa radiokanavat Auran Aallot, Radio Melodia ja Zoom FM. Salon Alueradio Oy lähettää Auran Aaltojen ja Melodian ohjelmaa Salon seudulla. Kanavien toimiluvat ovat voimassa vuoden 2019 loppuun.

Viestintävirasto on antanut ennakkopäätöksen, jonka mukaan Turun ja Salon radioyhtiöt säilyttävät toimilupansa, vaikka kauppa toteutuisi.

Mediamonitori – Yle, Viestintävirasto