Digitan yt:t päätökseen

kirjoittanut

kategoriassa

{jcomments off}

Digita-logoDigitan yt-neuvottelut ovat päättyneet maanantaina 15. joulukuuta. Digita kertoo, että marraskuun alussa käynnistyneiden neuvotteluiden piirissä oli yhteensä 152 henkilöä Digita Networks Oy:ssä ja Digita Oy:ssä. Neuvotteluja käytiin henkilöstön vähentämisestä, jonka arvioitiin olevan määrällisesti enintään 46 henkilötyövuotta.

Henkilöstön kanssa käytyjen neuvotteluiden tuloksena henkilöstön vähentämistarve jää arvioitua pienemmäksi. Tämän mahdollistavat esimerkiksi eläkejärjestelyt sekä tulevaisuuden työtapojen ja työtehtävien uudelleenjärjestely, joilla haetaan tehokkuutta toimintaan.

Digita harkitsee vähentävänsä tässä yhteydessä enintään 28 henkilöä. Määrä tarkentuu vielä tulevien viikkojen aikana yhtiöissä avoinna olevien tehtävien hakuajan päätyttyä. Mahdollisesti irtisanottavia henkilöitä tuetaan uudelleentyöllistymisessä.

Yt-neuvotteluiden taustalla on yhtiön tarve vastata muuttuvaan markkinatilanteeseen tehostamalla ja organisoimalla uudelleen toimintaansa.

Mediamonitori