Kake kertoo katsottavat ohjelmat

kirjoittanut

kategoriassa

Uusi tv-opas Kake.fi on aloittanut toimintansa 16.12.2014. Uuden palvelun taustalla on musiikki- ja elokuvajulkaisuista tunnettu Pop Media. Kake pyrkii erottumaan kilpailijoista hyvällä käyttökokemuksella sekä toiminnallisuudella. Kilpailuetuna ovat myös laajat elokuvatiedot. Kaken kehityksessä ovat mukana Episodi ja Leffatykki.

– Telkku.comin kokonaiskävijämäärien ohittaminen on haastavaa, mutta tavoitteenamme on kasvaa suurimmaksi tv-oppaaksi mobiilikäyttäjien keskuudessa. Lanseerausta jatketaan koko kevään ajan. Kake.fi on yhtiömme kahdestoista sivusto ja useilla sivustoilla mobiilikäyttö ohittaa pian muut laitteet, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Kakessa on esittelyt jokaisesta televisiokanavilla esitettävästä elokuvasta. Arvioita tuottavat niin elokuva-alan kriitikot kuin kuluttajatkin. Uudesta oppaasta löytyvät aluksi television ilmaiskanavat.

Mediamonitori – Marmai