Viestintäleirin radio on palannut ääneen

kirjoittanut

kategoriassa

Viekas-logoMikkelissä Moision koululla järjestettävä Viestintäkasvatuksen seuran valtakunnallinen viestintäleiri on alkanut tiistaina 3. kesäkuuta. Viikon kestävälle leirille odotetaan noin 70 osallistujaa, joista suurin osa on 7-18-vuotiaita. Leiri on nimensä mukaisesti viestintään keskittyvä. Sen etenemistä voi seurata Mikkelin seudulla taajuudella 105,3 MHz sekä nettiradiossa. Lasten ja nuorten toimittama Radio Viekas jatkaa lähetyksiä 10. kesäkuuta saakka.

Viestintäleiriläiset osallistuvat paitsi radio-ohjelmien tekemiseen, myös videoiden ja leirilehden toimittamiseen. Myös leirin ylläpito ruoanlaitosta infopisteen hoitamiseen kuuluu leiriohjelmaan.

Viestintäkasvatuksen seuran leirit ovat viime vuosina olleet Mikkelissä. Leirijärjestelyissä on mukana Otavan Opisto, jossa kaksi edellistä leiriä pidettiin. Viestintäkasvatuksen seuran puheenjohtaja Laura Viherä kertoo, että leiripaikkoja kysellään kouluilta. Leiripaikalla pitää olla mahdollisuus järjestää telttamajoitus ja koulun tulee olla vapaa käytettäväksi.

Mediamonitori