Tapahtumaradioita hengellisillä juhlilla

kirjoittanut

kategoriassa

Tämän kesän hengelliset kesäjuhlat tarjoavat kuultavaa myös radionkuuntelijoille, sillä useilla juhlilla toimii tapahtumaradio. Suurin radioista on lestadiolaisten suviseuroista lähettävä Kesäseuraradio, jonka lähetysverkko on lähes valtakunnallinen. Seuraohjelmaa lähetetään myös netissä ja tapahtumapaikalla Pyhäjoella useilla eri kielillä. Kesäseuraradio välittää myöhemmin kesällä myös Jämsän, Reisjärven ja Ranuan opistoseurat.

Herättäjä-Yhdistyksen Lapualla pidettäviä Herättäjäjuhlia voi kuulla Sievin lähiympäristössä ja pääkaupunkiseudulla Körttiradiosta heinäkuun alussa. Juhlien tapahtumia seurataan myös Iskelmä Pohjanmaan, Iskelmä Vaasan, Iskelmä Oikea Aseman ja Iskelmätoive Oulun taajuuksilla.

Keuruun Iso Kirja koulutus- ja konferenssikeskuksesta lähettävä Radio Gospel on äänessä juhannuksena ja elokuun lopulla. Myös sekä Körttiradiota että Radio Gospelia voi kuunnella netissä.

Pietarsaaren seudulla kuuluva Radio LFF lähettää hengellistä ohjelmaa yksittäisinä päivinä ympäri vuoden. Uskonnollista ohjelmaa lähetetään myös Jehovan todistajien konventeista, joita radioidaan tänä kesänä Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Raaseporissa.

Tarkempia tietoja tapahtumaradioiden aikatauluista ja taajuuksista saa Mediamonitorin taajuuslistan erikoisosiosta.

Mediamonitori

 

Artikkelia muokattu. Herättäjäjuhlat järjestetään Lapualla eikä Sievissä, kuten tekstissä alun perin väitettiin.