Radiot.fi niputtaa suomalaiset radiokanavat

kirjoittanut

kategoriassa

Torstaina avattu RadioMedian ja Ylen uusi verkkosivusto Radiot.fi tarjoaa helpon ja nopean tavan löytää niin paikalliset, valtakunnalliset kuin Yleisradionkin radioasemat. RadioMedian mukaan Radiot.fi tarjoaa kootusti laajan kattauksen suomalaisia radioasemia, kanavia on sivuston aloitusvaiheessa mukana 80.

Radiot.fi on toteutettu käyttäjiä silmällä pitäen. Palvelu toimii selaimen lisäksi mobiilisovelluksen kautta. Sovellus on saatavilla niin iOS:lle, Androidille kuin Windows Phonellekin.

Radiot.fi avautuu kesäkuun aikan beta-versiona, jolloin kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus osallistua palvelun kehittämiseen. Verkkosivut ovat heti käytettävissä. Mobiilialustoista Android on tuettuna jo nyt. Applen ja Microsoftin alustoille sovellus on tulossa kesän aikana. Palvelua kehitetään jatkuvasti.

Kulutustottumuksien muutoksen ja tekniikan kehittymisen seurauksena radiotoimijat haluavat vahvistaa radion asemaa suomalaisessa mediakentässä. Kotimaisuus ja kotimainen sisältö ovat radiokanavan valinnassa tärkeässä roolissa.

Mediamonitori