Ensio Manu Kevyt Kanavan aluejohtajaksi

kirjoittanut

kategoriassa

Ensio Manu on siirtynyt Kevyt Kanava -konsernin aluejohtajaksi. Hänen tehtäviinsä kuuluvat johto- ja kaupalliset tehtävät Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan alueilla. Manu toimi Lapuan Sanomien toimitusjohtajana lähes 30 vuotta ja on kuulunut myös muun muassa Suomen Sanomalehtien Liiton hallitukseen ja Suomen Radioiden Liiton hallitukseen.

Kevyt Kanava on Suomen suurin yksityisomistuksessa oleva radio- ja tv-talo. Sen tiedotusvälineisiin kuuluvat valtakunnallinen IskelmäTV ja kuusi alueellista radiota, joista Pohjanmaan maakunnissa kuuluvat Iskelmä Pohjanmaa ja City Pohjanmaa. Lisäksi se hoitaa valtakunnallisten The Voicen, Iskelmän ja Radio Cityn toimintoja muun muassa Manun johtamalla alueella.

Samaan aikaan Manun kanssa Kevyt Kanavan palvelukseen on otettu uudeksi yhteyspäälliköksi Jarkko Uotila. Hän on aiemmin työskennellyt useiden urheiluseurojen kanssa erilaisten julkaisujen ilmoitushankkijana sekä urheilu- ja muiden tapahtumien järjestäjänä. Myös toimistohenkilökuntaa palkattiin samalla kertaa.

Mediamonitori