Monimedia Trombitin näkökulmana Helsinki

kirjoittanut

kategoriassa

HEO Median opiskelijoiden lopputyö Trombit aloittaa liki kuukauden mittaisen toimintansa maanantaina 18. maaliskuuta. Trombit on monimediallinen kokonaisuus, jonka tekemiseen osallistuu noin sata HEO Median kuva-, lehti- ja urheilujournalismin, graafisen suunnittelun sekä radio- ja tv-journalismin opiskelijaa. Kevään toimintajakson teemana on Helsinki, jota käsitellään kansainvälisen metropolin näkökulmasta. Trombit toimii netissä osoitteessa trombit.net sekä radiossa taajuudella 103,1 MHz.

Trombit tuottaa internetiin ja paikallisradiotaajuudelle uutisia, haastatteluja, henkilökuvia ja suoria otteluselostuksia. Nettisivuille tuotetaan lisäksi videoita ja valokuvia.

Paikallisradio Trombit FM kuuluu pääkaupunkiseudulla. Sen lähetyksiä voi kuunnella myös netissä. Lähetykset jatkuvat 12.4. saakka.

Mediamonitori