URHOtv lanseerasi maksullisen nettitelevision

kirjoittanut

kategoriassa

URHOtv-logoURHOtv on lanseerannut uuden Internet-pohjaisen television. Uuden Internet-television nimeksi on annettu webTV ja se yhdistää URHOtv:n urheilutarjonnan, HBO Nordicin ohjelmakirjaston sekä useita FOX Internetional Channel -yhtiön kanavia. Mukana ovat myös National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Fuel TV sekä Baby TV.

URHOtv:n markkinointijohtaja Matti Pesosen mukaan television katselu  verkon välityksellä on yhä kasvamassa huomattavasti.

– Tarjontamme laajentuminen on luontevaa jatkumoa URHO Play -palveluumme, kertoo Pesonen Markkinointi & Mainonnan nettisivuilla.

URHOtv/HBO/FOX toimii tällä hetkellä sekä PC­- että Mac-ympäristöissä. Lisää katselumahdollisuuksia on luvassa tulevaisuudessa.

URHOtv on kotimainen televisiotoimija, joka on erikoistunut urheiluviihteeseen. Suoria lähetyksiä kanavalta nähdään vuosittain noin kolmesataa.

WebTV kattaa kaiken URHOtv:n tarjonnan, mutta URHO Play -palvelun tarjoamat yksittäiset ottelut jäävät WebTV:n ulkopuolelle.

HBO Nordicin ohjelmatarjonta kattaa tv-sarjat, jotka ilmestyvät palveluun muutaman tunnin päästä televisioesityksestä. Saatavilla ovat sarjojen uusien kausien lisäksi myös aikaisemmat kaudet. Ohjelmakirjastossa on myös elokuvia niin Holliwyyd-studioilta, paikallisilta tuotantoyhtiöiltä kuin indiestudioiltakin.

Mediamonitori – Marmai