Porilaiset marssivat Mikkelin radiotaajuudelle

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pori -logoPorilainen Mediatakojat Oy saa perustaa paikallisradion Mikkeliin. Asia varmistui torstaina, kun valtioneuvosto myönsi porilaisyhtiölle toimiluvan taajuudelle 104,2 MHz. Lupa astuu voimaan joulukuun alussa ja se päättyy vuoden 2019 lopussa. Valtioneuvosto katsoi, että Mediatakojat Oy pystyy tuottamaan nykyista tarjontaa täydentävää ja kuuluvuusalueen asukkaita palvelevaa ohjelmaa.

Uusi radio aloittaa lähetykset viimeistään ensi vuoden alussa, kerrotaan Radio Porin uutisissa. Mediatakojat Oy omistaa vuonna 1985 aloittaneen Radio Porin ja viime tammikuussa käynnistyneen Radio Eazy 101:n. Yhtiöllä on myös mainostoimisto.

Muut Mikkeliin lupaa hakeneet yhtiöt eli Järviradio Oy, Järvi-Savon Viestintä Oy ja Kevyt Kanava Oy saivat valtioneuvostolta hylkäävän päätöksen.

Mediamonitori – Radio Pori, Yle Etelä-Savo