Ylelle ja kaupallisille tulossa lisää taajuuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Liikenne- ja viestintäministeriö -logoLiikenne- ja viestintäministeriö pyytää radioalan toimijoilta lausuntoja uusien taajuuksien käyttöönottamisesta. Valmisteilla on 28 taajuuden myöntäminen kaupallisille radioille ja neljän taajuuden antaminen Yleisradiolle. Lausuntopyyntöjen viimeinen jättöpäivä on 31. lokakuuta. Uusia taajuuksia on jaossa eri puolilta Suomea ja niillä pyritään paikkaamaan nykyisten radioiden kuuluvuuskatveita. Lisäksi voidaan muodostaa kokonaan uusia taajuuskokonaisuuksia.

Tarkempia tietoja taajuuksien sijaintipaikkakunnista saa liikenne- ja viestintäministeriön sivuilta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ylelle ja kaupallisille tulossa lisää taajuuksia”

  1. Milloin nämä taajuudet julkaistaan?