Yle myy Tohlopin tv-keskuksen

kirjoittanut

kategoriassa

Yle-logoKiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut Technopolis ostaa Yleisradion Tampereen tv-keskuksen. Yle TV2:n kotipaikkana tunnettu Tohlopin tv-keskus siirtyy uudelle omistajalle 22,3 miljoonalla eurolla. Kauppa solmittiin keskiviikkona. Yle jatkaa toimitiloissa vuokralaisena 20 vuoden sopimuksella. Keskuksen myymisellä Yle haluaa keskittyä sisältöihin kiinteistöomistuksen sijaan.

Tohloppiin suunnitellaan mediakeskusta, jossa Ylen lisäksi olisi muita luovan alan toimijoita sekä oppilaitoksia.

– Tulevaisuudessa menestytään vahvojen verkostojen avulla, jollaisen luomme nyt Tohloppiin. Alan tekijät kootaan yhteen tavalla, jolla on laajasti vetovoimaa mediamaailmassa, sanoo Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen.

Tohlopin tv-keskus

Yleisradion tv-keskus Tampereen Tohlopissa vaihtaa omistajaa. Yle jatkaa tiloissa vuokralaisena (Kuva: Tero Toivonen).

Mediamonitori – Yle


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Yle myy Tohlopin tv-keskuksen”

  1. ohikulkija avatar
    ohikulkija

    Kehitys kehittyy tässäkin mutta tulisi myös liikenne tuosta tien puolesta huomioida sen verran että kulkijoilla olisi turvallinen tienylitys käytettävissä ja liikenne muutenkin sujuisi kiinteistön kohdalla turvallisesti. Melko hurjan näköinen ruuhka kaikin puolin tuossa kohtaa varmaan päivittäin joihinkin aikoihin ja ihmisiä juoksee tien yli pysäkille.