Taru Sainesta Radio Porin ohjelmapäällikkö

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pori -logoRadio Porin toimituksen johtoon on nimetty tradenomi Taru Saine, 34. Hän aloittaa uutena ohjelmapäällikkönä heti. Aiemmin Saine on työskennellyt Radio Porin toimituspäällikkönä sekä Yle Satakunnan Radiossa toimittajana.

– Otan innolla vastaan paikallisradion toimituksen vetovastuun ja ohjelmapäällikkönä haluan korostaa paikallisuuden merkitystä, kertoa laajasti Porin alueen ilmiöistä, ihmisistä ja tapahtumista, toteaa Saine.

Radio Porin toimituksen edellinen vetäjä Antti Tuuri siirtyy MTV3 Uutisten palvelukseen.

Vuoden 1985 joulukuusta toiminut Radio Pori tavoittaa noin 40 000 kuuntelijaa viikoittain ja on alueensa kuunnelluin yksityinen radiokanava. Radio Pori valittiin Vuoden radioksi Helsingissä järjestetyssä RadioGaalassa tammikuussa.

Radio Pori kuuluu Porin seudulla taajuudella 89,4 MHz. Lisäksi asemalle on myönnetty taajuus Kokemäelle. ULA-taajuuksien ohella Radio Pori kuuluu myös netissä.

Mediamonitori