Eazy 101 käynnistyy Porissa

kirjoittanut

kategoriassa

Eazy 101 -logoPorin seudulla taajuudella 101,0 MHz ja internetissä lähettävä Eazy 101 aloittaa lähetykset torstaina 12. tammikuuta kello 12. Uusi paikallisradio kuuluu Porin ympäristössä Porin Hyvelässä sijaitsevan lähettimen avulla. Uuden radion tavoitteena on yhdistää nuoria tarjoamalla mahdollisuus ohjelmantekoon ja omien ideoiden toteuttamiseen. Asema työllistää alkuvaiheessa yhden työntekijän.

Eazy 101 soittaa lähetyksissään päivän tuoreita hittejä, mutta myös valtavirrasta erottuvaa musiikkia. Satakuntalaisella musiikilla on oma sijansa porilaisradion ohjelmistossa. Juonnettujen arki-iltapäivän lähetysten ohella kanavalla kuullaan paikalliseen musiikkiin keskittyvä ohjelma, raskaamman musiikin erikoisohjelma, muotiin keskittyvä kokonaisuus, rap- ja hiphop -ohjelma sekä Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden tuottama osuus.

Uuden radion ainoa palkattu työntekijä on tuottaja Laura Aimola, joka vastaa paitsi koko kanavan sisällöstä myös omasta iltapäivälähetyksestä joka arkipäivä kello 15-17. Aimolan mukaan alkuvaiheessa ohjelmantekijöitä on kaikkiaan noin 13, mutta määrä tulee vielä lisääntymään ajan myötä.

Eazy 101:n omistaa Mediatakojat Oy, jonka toinen kanava on Radio Pori.

Laura Aimola Eazy 101:n studiossa

Tuottaja Laura Aimola on valmis painamaan start-näppäintä, kun uusi porilaisradio aloittaa lähetykset torstaina (Kuva: Eazy 101).

Mediamonitori