SWR jatkaa AM-taajuuksilla

kirjoittanut

kategoriassa

SWR-logoVirroilta lähettävä Scandinavian Weekend Radio (SWR) on jälleen palaamassa lyhyt- ja keskiaaltotaajuuksille. SWR:n vuoden 2012 ensimmäinen lähetys alkaa lauantaina 14. tammikuuta kello 00.00 ja päättyy kello 24. Asema lähettää lyhytaalloilla taajuuksilla 5980, 6170, 11690 ja 11720 sekä keskiaalloilla 1602 kHz.

Tuttujen radioäänien joukkoon on tullut viime syksyn aikana uusia, nuoria ohjelmantekijöitä ja lisävoimaa on tulossa kevään lähetyksiin. SWR:n tarkemmat ohjelmatiedot ja taajuudet on lueteltu aseman nettisivuilla.

Talven ja alkukevään muita varmistuneita lähetyspäiviä ovat 4. helmikuuta ja 3. maaliskuuta.

Mediamonitori


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “SWR jatkaa AM-taajuuksilla”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀 Koska SWR mediauutiset alkaa mediamonitorissa.Se olisi ajankohtaisiin radio aiheisiin ja viestintään liittyvä tuorein uutiskatsaus.Samantapinen kun oli aikoinaan mediamonitorissa se Scandinavian weekend radio uutiskatsaus.