C Music ja Lake FM yhteisalloilla perjantaina

kirjoittanut

kategoriassa

C Music -logoOulussa lähettävä C Music Radio ja Tampereella alkuvuoden kuuluva Lake FM tempaisevat perjantaina 13. tammikuuta yhteislähetyksen, joka kuuluu molempien radioiden taajuudella kello 20 alkaen. Uutta musiikkia on tarjolla sekä Oulun taajuudella 88,8 MHz että Tampereen taajuudella 101,6 MHz. Kuuntelijat voivat toivoa musiikkia perjantain lähetykseen ennakkoon C Musicin palautesähköpostiosoitteessa.

C Music on parantanut nettiradion äänenlaatua, ja muutoksia on tehty myös aseman lähettimessä. Lähetykset jatkuvat Oulun keskustasta omalla lähetinlaitteistolla. Huhtikuun alussa C Music alkaa kuulua myös Tampereen taajuudella 101,6 MHz. Tuolloin kolmen kuukauden luvalla lähettävä Lake FM muuttuu pelkästään internetissä lähettäväksi asemaksi.

Mediamonitori