YLE Puheesta valtakunnallinen myös ulalla

kirjoittanut

kategoriassa

YLE-logoYleisradion puheohjelmakanava YLE Puhe saa lisätaajuuksia ensi vuoden alkuun mennessä. Samalla kanava muuttuu valtakunnalliseksi myös ULA-taajuuksilla. Tähän asti puheradio on kattanut noin 90 prosenttia Suomesta. Digi-tv:n tai netin kautta YLE Puheen lähetyksiä on voinut kuunnella muuallakin. Ylen hallintoneuvosto päätti asiasta keskiviikkona.

Hallintoneuvosto valitsi kokouksessa itselleen myös puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Puheenjohtajana toimii kansanedustaja Ilkka Kantola (sd) ja varapuheenjohtajana kansanedustaja Pekka Ravi (kok). Yleisradion 21-jäsenisen hallintoneuvoston nimitti tehtäväänsä eduskunta kesäkuussa.

Mediamonitori – YLE


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “YLE Puheesta valtakunnallinen myös ulalla”

  1. Mikko Haajamo avatar
    Mikko Haajamo

    😀
    Nouseeko nyt yle puheen lähetystehot ympäri suomen maan.