Jalo ja Viitanen kiekkokauden kuumat selostajanimet

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sata -logoRadio Sata ja jääkiekon Mestiksessä pelaava TUTO Hockey ovat solmineet alkavan kauden kattavan yhteistyösopimuksen, joka tuo tullessaan myös suorat radioselostukset turkulaisjoukkueen kaikista Mestis-otteluista. Radio Sata selostaa alkavalla kaudella myös mahdolliset pudotuspelit sekä liigakarsinnat. Ottelut selostavat turkulaisille tutut radioäänet J-P Jalo ja Iku Viitanen.

Jalo palaa jääkiekkoselostajaksi Turun radioaalloille 18 vuoden tauon jälkeen. Jalo jatkaa myös URHOtv:n jääkiekkolähetysten pääselostajana. Radio Sadan aamujuontajana toimiva Viitanen selostaa osan kauden otteluista.

SBS-mediakonserniin kuuluva Radio Sata on aiemmin lähettänyt urheiluselostuksia vain satunnaisesti. Ensimmäinen selostus kuullaan jo perjantaina 9. syyskuuta pelattavasta harjoitusottelusta TUTO-TPS. Kommentaattorina ottelussa toimii TUTO:n varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen. Tamminen myös isännöi viikoittaista kiekko-ohjelmaa Radio Sadassa.

Mestis-kausi käynnistyy keskiviikkona 14. syyskuuta. SM-liigan startti on torstaina 15. syyskuuta. Mediamonitori listaa jälleen jääkiekkoa selostavat radiot. Lista kuuntelulinkkeineen ja taajuustietoineen julkaistaan keskiviikkona kello 18.

Mediamonitori