SBS:n Pohjoismaiden toimintoja ei myydä

kirjoittanut

kategoriassa

ProSiebenSat1-logoMediajätti ProSiebenSat1 ei aio myydä omistamansa SBS-mediayhtiön toimintoja Pohjoismaissa. ProSiebenSat1 kertoo, että yhtiö on halukas jatkamaan Pohjoismaiden mediamarkkinoilla, vaikka alun perin SBS-toiminnot oli tarkoitus myydä. Suomalainen Sanoma Oyj ilmoitti aiemmin keskiviikkona ostavansa SBS:n tv-kanavat Benelux-maissa yhdessä paikallisten mediatoimijoiden kanssa.

ProSiebenSat1:n toimitusjohtaja Thomas Ebeling pitää pohjoismaisia mediamarkkinoita edelleen kiinnostavina.

– Mainonnan määrän kasvu ja suotuisat lähetyskustannukset ovat merkittäviä kulmakiviä konsernimme liiketoimintastrategiassa, Ebeling kommentoi.

ProSibenSat1 asetti osan omistamistaan mediayhtiöistä myyntiin aiemmin tänä vuonna. Yhtiö kävi neuvotteluja Pohjoismaiden toimintojen myymisestä MTG:n ja Discovery Networksin kanssa. Myös Sanoman uumoiltiin olevan kiinnostunut SBS:n ostamisesta.

SBS:n tv- ja radiokanavia ovat Suomessa The Voice, TV Viisi, Radio City TV, Iskelmä ja Cityradiot-paikallisradiokokonaisuus.

Mediamonitori – Dagens Media , WSJ