Toivon pilkahdus soi pääsiäisenä

kirjoittanut

kategoriassa

Toivontuottajat-logoPääkaupunkiseudulla toimivan Kaupunkiradion taajuudella kuullaan Toivon pilkahdusta pääsiäisen aikaan pitkästäperjantaista toiseen pääsiäispäivään. Kyseessä on Toivontuottajien Radio Toivon paluu pääsiäiseksi ULA-taajuudelle. Toivon pilkahdus on kuultavissa myös netin kautta osoitteessa www.kaupunkiradio.fi. Toivon pilkahdus tarjoaa tämän päivän suosittua musiikkia sloganilla ”Lauluja kaipuusta, epätäydellisyydestä, toivosta ja täyttymyksestä.”

– Musiikkikirjastoa on jälleen päivitetty, ja tuore ja pääsääntöisesti suomenkielinen pop-musiikki on etusijalla. Pääsiäisen teemat kuuluvat tämän lyhytaikaisen kanavan saundissa. Paaston ja pääsiäisen ajassahan on kyse nimenomaan kaipuusta, epätäydellisyydestä, toivosta ja täyttymyksestä, kertoo Toivon pilkahduksen musiikkipäällikkö Mikko Huotari.

Toivontuottajien pääsiäisohjelman jälkeen eri oppilaitosten ja mediatoimijoiden tilapäisessä Kaupunkiradiossa aloittaa Metropolia Ammattikorkeakoulun Radio Taajuus.

Mediamonitori