Radio Porin omistusvaihdos hyväksyttiin

kirjoittanut

kategoriassa

Porissa paikallisradiotoimintaa harjoittava Teljän Mediat Oy saa luvan myydä Radio Porin ja sen yhteydessä toimivan mainostoimisto Jabadabaduun toiminnot uudelle radioyhtiölle. Uusi luvanhaltija on Mediatakojat Oy, jonka omistavat Teljän Medioiden toimitusjohtaja Sampsa Jolma sekä kaksi muuta yksityishenkilöä. Valtioneuvosto teki asiasta ennakkopäätöksen torstaina.

Radioasema siirtyy uudelle yhtiölle, joka on Teljän Mediat Oy:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöt tekivät esisopimuksen kaupasta viime kesänä. Mediatakojat Oy:n toimitusjohtajana toimivan Jolman mukaan kauppa ei aiheuta muutoksia Radio Porin toimintaan.

– Päätös oli odotettu. Uskomme radion sekä mainostoimistoliiketoiminnan tulevaisuuteen. Aiomme tulevaisuudessa ryhtyä kehittämään kummankin toimintaa voimakkaasti, Jolma kommentoi Radio Porin haastattelussa.

Radio Porin toimilupa on voimassa vuoden 2011 loppuun asti. Asema on yksi maamme vanhimmista paikallisradioista. Se aloitti lähetykset joulukuussa 1985.

Mediamonitori – YLE Satakunta,  Promenadi.net