KLF uuteen vuoteen teknisten radiolupien turvin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio KLF -logoTanssimusiikkikanava Radio KLF jatkaa lähetyksiään Helsingissä (100,0 MHz) ja Turussa (101,9 MHz) myös vuodenvaihteen jälkeen. Lähetystehot kuitenkin tippuvat, koska toiminta jatkuu teknisillä radioluvilla, jotka mahdollistavat enintään 50 watin lähetystehon. Vuoden alussa voimaan tulevat tekniset radioluvat ovat voimassa seuraavat kolme kuukautta.

– Jatkamme tilapäisillä luvilla niin kauan kuin laki sallii eli todennäköisesti seuraavat kaksi vuotta. Liikenne- ja viestintäministeriö varmasti arvioi tällaisten lupien tulevaisuuden, kertoo KLF:n luova johtaja Jesus Ziliachus Mediamonitorille.

Vuodenvaihde tuo muutoksia kanavan ohjelmistoon, sillä lauantai-iltaisin kuultu tunnin mittainen Appearcen & Xspective Sensen DJ-ohjelma Club Sessions jäänee kanavalta saamiemme tietojen mukaan pois. Tilalle lupaillaan ulkomaisen DJ:n settiä. Perjantai-iltojen DJ Alex Kunnarin juontama kahden tunnin pituinen Music For Life -ohjelma sen sijaan jatkaa kanavalla. Ohjelma koostuu tuoreesta trance- ja house-musiikista, musiikkiin liittyvästä oheistiedosta sekä klubimenovinkeistä.

Radio KLF suunnittelee lisäävänsä ohjelmavirtaan juonnettuja osuuksia lähitulevaisuudessa, mutta sitä kanavalta ei haluttu vielä tarkemmin kommentoida.

Mediamonitori