NRJ:ltä lisää nettiradioita

kirjoittanut

kategoriassa

NRJ-logoRadio NRJ on lisännyt tarjontaansa kolme uutta internetissä kuuluvaa radiota. Maanantaina aloittaneet NRJ Lounge, NRJ Special ja NRJ Mastermix nostavat kanavan nettiradioiden määrän kymmeneen. NRJ aloitti kuusi eri musiikkityyleihin keskittyvää nettikanavaa viime tammikuussa. Näiden lisäksi NRJ:n ulalla kuuluva pääkanava on myös nettijakelussa.

NRJ Lounge soittaa illanviettoihin ja rauhoittumiseen sopivaa musiikkia. Mastermix on dj-miksauksia tarjoava kanava ja Special on sekoituskanava kaikenlaiselle musiikille.

NRJ:n nettiradiopalvelu ylitti huhtikuussa ensimmäisenä radiona yli 100 000 viikkokävijän rajan. Toimitusjohtaja Antti Pakkala uskoo uusien kanavien kaksinkertaistavan kuuntelijamäärän ajan myötä. NRJ aikoo panostaa entistä enemmän nettiin nyt, kun ula-verkko on saatu kasvamaan kolmeen uuteen kaupunkiin.

– Kuuntelijat ovat ottaneet tammikuussa lanseeratut kanavat hyvin vastaan, joten pääpainomme on entistä enemmän netissä. Pääkanavamme kuuluvuus on kasvanut ja kasvaa edelleen. Kahdentoista lähettimen tehoa nostetaan, Pakkala sanoo.

Nettiradio ei Pakkalan mukaan horjuta perinteistä ula-radiota. NRJ:n kohderyhmä eli nuoret liikkuvat paljon ja kuuntelevat radiota paljon autoissa ja kännyköillä, jolloin nettiradiot eivät heitä tavoita.

Hukala.net