Vaaliradio herättelee nuoria kuntavaaleihin

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla ja keskisellä Uudellamaalla kuuluva Vaaliradio lähettää viestinnän alan opiskelijoiden toimittamaa vaaliaiheista ohjelmaa 6.–27.10. Lähetysaika on arkisin kello 9–17. Iltaisin kanava lähettää haastatteluja, yleisötilaisuuksien radiointeja ja musiikin erikoisohjelmia. Vaaliradio kuuluu taajuuksilla 102,4 ja 103,1 MHz sekä netissä.

Radion tuottavat yhteistyössä Metropolia Ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutusohjelma, Adultan Luovien alojen radiotyön koulutus, Helsingin kristillinen opisto, Helsingin kaupunginkirjaston Kirjasto 10, Vaskivuoren lukion medialinja Vantaalta sekä Nuorten Media Hattutehdas.

Radiossa pääsevät esille erityisesti nuoret ehdokkaat. Poliittisten näkemystensä lisäksi he saavat tilaisuuden kertoa itsestään esimerkiksi levylaukkunsa sisältöä soittamalla.

Kansalaisjärjestöjen ääni pääsee kuuluviin haastatteluissa. Vaaliradio antaa tilaa myös maahanmuuttajataustaisille ehdokkaille ja äänestäjille.

Hukala.net