NOVA-logoHallitus on antanut tänään ennakkopäätöksen radioliiketoimintaa koskevista yritysjärjestelyistä. Yritysjärjestelyiden seurauksena MTV Oy:n omistuksessa olevan Suomen Uutisradio Oy:n radioliiketoiminnot eli Nova  ja sen ohjelmistotoimilupa siirtyvät Bauer Median omistukseen. Hallitus katsoi, että kauppa ei aiheuta kansallisen ohjelmatarjonnan keskittymistä radiomarkkinoilla, vaan ohjelmatarjonnan kokonaisuus säilyy monipuolisena myös määräysvallan muutoksen jälkeen.

Novan liiketoimintojen lisäksi Bauerin omistukseen siirtyvät Novan, Radio NRJ:n ja Radio Nostalgian myynti- ja markkinointitoiminnot. Novan ja NRJ Finland Oy:n myyntiorganisaatiot yhdistyivät reilu vuosi sitten.

Yrityskauppa astuu voimaan lähiviikkoina, kertoo Bauer Media tiedotteessaan. Suomen Uutisradio Oy on osa MTV Oy:tä. MTV Oy:n omistaa ruotsalainen Bonnier. Saksalainen Bauer Media on yksi Euroopan johtavia kaupallisia radiotoimijoita.

Mediamonitori - LVM

Kommentit

+23 #1 Santtu 03.12.2015 21:17
Hei! Korjaan, että Bauer Media Oy:n omistaa Bauer Media Holding Oy, jonka puolestaan omistaa saksalainen Bauer Media Group.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.