Stockan tavarataloihin oma jouluradio

kirjoittanut

kategoriassa

Laajasalon opiston radiokurssin opiskelijat juontavat ja toimittavat seuraavan kolmen viikon ajan koulutusprojektina radiokanavaa, joka kuuluu kaikissa Suomen Stockmann-tavarataloissa. Stockmannin Jouluradion lähetykset alkoivat tiistaina 1. joulukuuta. Kanavan studio sijaitsee Helsingin keskustan Stockmann-tavaratalossa Pohjois-Esplanadin puoleisen sisäänkäynnin näyteikkunassa.

Juonnettua ohjelmaa kanava lähettää arkisin kello 15-19 ja viikonloppuisin kello 12-16. Jouluviikolla ohjelmaa lähetetään arkisin kello 14-20 ja viikonloppuisin kello 12-18. Tavarataloradiossa on joulumusiikin ohella haastatteluja sekä tähtivieraita musiikin ja muodoin maailmasta.

Mediamonitori

 


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Stockan tavarataloihin oma jouluradio”

  1. Pasi Komsi avatar
    Pasi Komsi

    Hieno idea, motivaatiota varmaan tekijöillä löytyy kun kuulijakuntaa takuuvarmasti on. Piristävä poikkeus kauppakeskusten äänimaailmoihin.