Radio Tempon toimitetut lähetykset käyntiin toukokuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Kaakkois-Suomessa toimiva Radio Tempo aloittaa toimitetut lähetykset 15. toukokuuta kello 6.30. Uusi radiokanava tuottaa juonnettua ohjelmaa joka päivä, sillä myös viikonloppuisin kuullaan toimitettua puhesisältöä. Radio Tempo kuuluu Kouvolassa, Kotkassa ja Lappeenrannassa sekä näiden kaupunkien lähialueilla. Kanavan taustalla on Keskisuomalainen-mediakonserniin kuuluva Kaakon Viestintä Oy.

Radio Tempon aamujuontajana toimii Robert ”Robi” Schürmann, jonka ääni on tuttu muun muassa Radio Kaakosta ja eri yleisötapahtumien kuulutuksista. Radio Tempon iltapäivissä on äänessä Tom Karikorpi, jolla on pitkä kokemus paikallisradioiden ja tv-tuotantojen parista. Keskipäivällä Radio Tempon ohjelmistossa on Johanna Hautasaaren toimittama tunnin pituinen haastatteluohjelma.

Radio Tempon päätoimittajaa Iida Korhosta kuullaan kanavan lauantaissa ja myös iltapäivissä. Korhonen tuottaa pidempää haastatteluohjelmaa ja radiojuttuja kanavan kuuluvuusalueelta. Sunnuntaisin äänessä ovat Toni Grönlund ja Jarkko Mattila, joilla on kokemusta radio- ja audiotuotannoista. Mattila on ollut toimittajana muun muassa pääkaupunkiseudulla toimineissa Radio Sun Classicsissa ja Business FM:llä.

Uutiset Radio Tempo tuottaa yhdessä Kaakon Viestinnän paikallistoimitusten kanssa. Kanavalla on lisäksi joitakin musiikin erikoisohjelmia.

Mediamonitori – Kouvolan Sanomat


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *