Järviradio tavoittelee pienempää hiilijalanjälkeä

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio on ottanut käyttöön useita toimenpiteitä vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan, kerrotaan radiokanavan tiedotteessa. Kanava ilmoittaa siirtyneensä toimitiloissaan Alajärvellä uusiutuvan energian käyttöön sähkönkulutuksessa ja lämmityksessä sekä jätehuollon optimointiin ja kuljetusten vähentämiseen.

Järviradio on sitoutunut tekemään osansa ympäristönsuojelun hyväksi ja pyrkii jatkuvasti löytämään uusia tapoja vähentää hiilijalanjälkeään, tiedotterssa todetaan.

– Olemme erittäin ylpeitä ilmoittaessamme, että Järviradio on nyt täysin hiilivapaa. Tämä saavutus osoittaa sitoutumisemme kestävään kehitykseen ja halumme toimia vastuullisena yrityksenä ympäristön hyväksi, sanoo toimitusjohtaja Markku Mäenpää.

Mäenpää uskoo, että muutkin media-alan toimijat, kuten printtimediat, alkavat huomioida tuotantonsa aiheuttamaa hiilijalanjälkeä entistä terävämmin.

Mediamonitori