Lähiradio Robin Hoodin lähetykset tauolle

kirjoittanut

kategoriassa

Turkulainen lähiradiokanava Robin Hood on ollut lähetystauolla joulukuun alusta alkaen, jolloin aseman lähetys katkesi taajuudella 91,5 MHz. Asema tiedotti tuoreeltaan Facebook-sivuillaan, että kyseessä on lähetin/tekninen syy. Asemalta kerrottiin sähköpostiviestissä Mediamonitorille, että asiasta tiedotetaan taas, kun lähetys jatkuu. 15. joulukuuta Radio Robin Hood ilmoitti nettisivuillaan lähetysten olevan toistaiseksi poikki ja aseman pyrkivän palaamaan taajuuksille mahdollisimman pian.

Yhteisöradiokanavana toimiva Radio Robin Hood piti lähetystaukoa viimeksi kesällä 2020, jolloin asema oli poissa taajuudelta usean kuukauden ajan. Tuolloin syyksi kerrottiin aseman tekniset uudistukset.

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom voi sallia toimiluvanhaltijoille lähetystoiminnan tauottamisen, mikäli lähetystauko kestää yli kuukauden.

Radio Robin Hood on yksi maamme vanhimmista yksityisistä radioasemista. Se aloitti lähetykset vuonna 1990. Aseman taustalla on Turun Lähiradioyhdistys ry.

Mediamonitori

Uutista päivitetty 20.12.2023 klo 21.15: Lisätty radioaseman nettisivuilta poimittu tieto lähetystauosta.