Alfa hakee television ohjelmistotoimilupaa

kirjoittanut

kategoriassa

Keravalainen Alfa Media Group Oy hakee television ohjelmistotoimilupaa antennivekossa tapahtuville lähetyksille. Yhtiön toimilupahakemuksesta selviää, että hakemus koskee Alfa-nimistä kanavaa ja sen lähetystekniikka on DVB-T. Lupahakemuksen allekirjoittaja on Hannu Haukka, jolla on yhteyksiä lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla lähettävään IRR-TV -kanavaan. Haukka oli myös perustamassa vuonna 2022 konkurssiin ajautunutta AlfaTV:tä.

Sähköisen viestinnän palveluista annetun lain mukaisesti ennen ohjelmistotoimiluvan myöntämistä Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tulee antaa myös muille kiinnostuneille mahdollisuus hakea toimilupaa verkossa vapaana olevalle kapasiteetille. Myönnettävät ohjelmistotoimiluvat ovat voimassa meneillään olevan toimilupakauden loppuun eli 10.1.2027 saakka.

Hakuaika päättyy tämän viikon torstaina.

Mediamonitori – Traficom

{jcomments off}